Kwaliteit en Service

Bij SVW Wormerveer staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Dat uit zich in strikt nakomen van de afspraken (afspraak = afspraak) en de verhuur van goed onderhouden en veilig materiaal speelt daarin ook een cruciale rol. Wij garanderen een reactie op korte termijn en door jarenlange ervaring in de verhuurbranche en steigerbouw, staat de wens van de klant bij ons centraal en proberen wij ten allen tijde met u mee te denken.

Eerlijk zakendoen

Eerlijk zakendoen staat voorop bij Steiger Verhuur Wormerveer. Verhuren en zakendoen is ook een vertrouwenskwestie. Er wordt dan ook geen hoge borg gevraagd.

Montage en Demontage

De montage van steigersystemen vergt een goede voorbereiding en kennis om de uitvoering veilig te realiseren. Wij bouwen met Euro rolsteigers in glans/mat uitvoering met conische verbindingspen en gerstekorrelstructuur op de sporten. Dit gebeurt strikt volgens de VGM voorschriften.
Bij het demonteren van een steigerconstructie is zorgvuldigheid geboden. De constructie moet systematisch worden afgebouwd voor het efficiënt sorteren en afvoeren van de materialen. Belangrijk is dat er geen schade aan de omgeving wordt aangebracht, bijvoorbeeld aan het pand of het stucwerk. Wij zorgen voor een schone oplevering, zonder restmateriaal en bij het verwijderen van de ankers worden de boorgaten keurig weer dicht gekit en na afloop vindt een eindcontrole plaats.
Zelf monteren en demonteren is ook mogelijk (met uitzondering voor gevelsteiger) dit gebeurt geheel op eigen risico en SVW Wormerveer kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of ongevallen! Zie voor meer informatie Tarieven en Voorwaarden.

Verzorgingsgebied

Het verzorgingsgebied van Steiger Verhuur Wormerveer is net zo groot als de opdrachtgever verlangt. Waar er steigers nodig zijn, plaatst SVW ze.

Verhuur en Verkoop

Onze verhuur prijzen liggen zo’n 20% lager dan de reguliere tarieven. Liever niet huren..? dat kan! Wij kunnen u een ruim assortiment rolsteigers, kamersteigers, losse steigeronderdelen, ladders en trappen en aanverwante artikelen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor kunt u één van onze showrooms bezoeken in Amsterdam of Wormerveer waar u warm ontvangen word met een kopje koffie en deskundig advies krijgt over het assortiment en mogelijkheden.

Logistiek

SVW Wormerveer beschikt over vier bussen met laadklep waar 4 teams van steigerbouwers dagelijks de weg op gaan om uw project te monteren of demonteren. Alleen laten bezorgen of ophalen van een steiger zit ook in de mogelijkheden die SVW biedt. Zie hiervoor Tarieven en Voorwaarden over bezorging of neem contact met ons op.